Dan Dunbar nimitetty Suomisen hankintajohtajaksi

Helsinki, Suomi, 2014-07-10 11:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote   10.7.2014 klo 12.00

DAN DUNBAR NIMITETTY SUOMISEN HANKINTAJOHTAJAKSI

Dan Dunbar (B. Sc, Industrial and Management Engineering) on nimitetty Suomisen hankintajohtajaksi ja konsernin laajennetun johtoryhmän jäseneksi 14.7.2014 alkaen. San Dunbar on kokenut hankintatoimen ammattilainen ja hänellä on monipuolinen tausta globaaleissa yrityksissä.

Viimeksi Dunbar työskenteli globaalina hankintapäällikkönä Dover Corporationissa ja hankintajohtajana Dover-konserniin kuuluvassa DE-STA-CO-yhtiössä. Sitä ennen hän toimi useissa päällikkötason tuotanto- ja hankintatehtävissä Ingersoll-Rand-yhtiön eri divisioonissa.

Dan Dunbar on Yhdysvaltojen kansalainen ja hänen toimipaikkansa on Windsor Locksissa, Connecticutissa, Yhdysvalloissa. Hän raportoi tehtävässään Suominen Oyj:n toimitusjohtaja Nina Kopolalle.

“Toivotamme Danin lämpimästi tervetulleeksi Suomiseen. Hankinta kuuluu Suomisen keskeisiin toimintoihin. Danin vankka kokemus ja osaaminen ovat avainasemassa, kun kehitämme hankintatoimemme uudelle tasolle”, sanoo toimitusjohtaja Nina Kopola.

Linkki Dan Dunbarin valokuvaan

Lisätietoja:
Nina Kopola, puh. 010 214 300


Suominen lyhyesti

Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiö työllistää yli 1 000 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Sen liikevaihto vuonna 2013 oli 433,1 milj. euroa ja raportoitu liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 18,3 milj. euroa (jatkuvat toiminnot). Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

 

Viimeisimmät uutiset

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 30.05.2023

Janne Silonsaari aloittaa Suomisen talousjohtajana 1.6.2023

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 26.05.2023

Jonni Friman nimitetty Suomisen muutos- ja kehitysjohtajaksi

Regulatory information, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 19.05.2023

Suomisen hallitus päätti toimitusjohtajan kannustinjärjestelmästä