Dan Dunbar nimitetty Suomisen hankintajohtajaksi

Helsinki, Suomi, 2014-07-10 11:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote   10.7.2014 klo 12.00

DAN DUNBAR NIMITETTY SUOMISEN HANKINTAJOHTAJAKSI

Dan Dunbar (B. Sc, Industrial and Management Engineering) on nimitetty Suomisen hankintajohtajaksi ja konsernin laajennetun johtoryhmän jäseneksi 14.7.2014 alkaen. San Dunbar on kokenut hankintatoimen ammattilainen ja hänellä on monipuolinen tausta globaaleissa yrityksissä.

Viimeksi Dunbar työskenteli globaalina hankintapäällikkönä Dover Corporationissa ja hankintajohtajana Dover-konserniin kuuluvassa DE-STA-CO-yhtiössä. Sitä ennen hän toimi useissa päällikkötason tuotanto- ja hankintatehtävissä Ingersoll-Rand-yhtiön eri divisioonissa.

Dan Dunbar on Yhdysvaltojen kansalainen ja hänen toimipaikkansa on Windsor Locksissa, Connecticutissa, Yhdysvalloissa. Hän raportoi tehtävässään Suominen Oyj:n toimitusjohtaja Nina Kopolalle.

“Toivotamme Danin lämpimästi tervetulleeksi Suomiseen. Hankinta kuuluu Suomisen keskeisiin toimintoihin. Danin vankka kokemus ja osaaminen ovat avainasemassa, kun kehitämme hankintatoimemme uudelle tasolle”, sanoo toimitusjohtaja Nina Kopola.

Linkki Dan Dunbarin valokuvaan

Lisätietoja:
Nina Kopola, puh. 010 214 300


Suominen lyhyesti

Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiö työllistää yli 1 000 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Sen liikevaihto vuonna 2013 oli 433,1 milj. euroa ja raportoitu liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 18,3 milj. euroa (jatkuvat toiminnot). Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi.

 

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus