Suominen käynnistää YT-neuvottelut lomautuksista Nakkilan tehtaalla

Suomi, Helsinki, 2013-08-27 13:40 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote   27.8.2013 klo 14.40
SUOMINEN KÄYNNISTÄÄ YT-NEUVOTTELUT LOMAUTUKSISTA NAKKILAN TEHTAALLA

Yleisen markkinatilanteen ja keskeisiltä asiakkailta saatujen ennusteiden perusteella Suominen arvioi, että sen Nakkilan-tehtaalla valmistettavien kuitukangastuotteiden kysyntä jää ennakoitua alhaisemmaksi. Sopeuttaakseen Nakkilan tehtaan toimintoja markkinatilanteeseen Suominen Kuitukankaat Oy käynnistää tuotanto-organisaatiota sekä tuotantoon liittyviä tuki- ja hallintotoimintoja koskevat yhteistoimintaneuvottelut mahdollisista määräaikaisista lomautuksista. Neuvottelujen piirissä on yhteensä noin 75 henkilöä.

Mahdolliset lomautukset toteutettaisiin lyhyemmissä jaksoissa vuoden 2013 lokakuun ja huhtikuun 2014 välisenä aikana, mainitut kuukaudet mukaan lukien. Mahdollisen lomautusjakson kokonaispituus olisi enintään 90 päivää henkilöä kohden.

Lisätietoja:
Nina Kopola, toimitusjohtaja, Suominen Oyj, puh. 010 214 300

Suominen lyhyesti

Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiö työllistää yli 1000 työntekijää Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Sen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2012 oli 410,4 milj. euroa ja jatkuvien liiketoimintojen liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 12,9 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää:
www.suominen.fi.
 

Viimeisimmät uutiset

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 22.11.2023

Suominen uudistaa organisaatiomalliaan ja johtoryhmän vastuualueita

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 9.10.2023

Thomas Olsen nimitetty Suomisen Amerikat liiketoiminta-alueen johtajaksi