Suominen kasvattaa korkeamman lisäarvon kuitukankaiden tuotantokapasiteettiaan

Helsinki, Suomi, 2013-06-18 14:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Lehdistötiedote 18.6.2013 klo 15.00

SUOMINEN KASVATTAA KORKEAMMAN LISÄARVON KUITUKANKAIDEN TUOTANTOKAPASITEETTIAAN

Suominen, maailmanlaajuisesti johtava pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden valmistaja, investoi noin 2,5 miljoonaa euroa tuotantokapasiteetin laajentamiseen Windsor Locksin tehtaalla Yhdysvalloissa. Investointi lisää Suomisen tuotantokapasiteettia korkeamman lisäarvon kuitukangasmateriaaleissa, erityisesti wc:stä huuhdeltavien tuotteiden kasvavassa tuotesegmentissä.

”Investoimme uuteen kapasiteettiin vastataksemme asiakkaidemme kasvavaan kysyntään. Investointi vahvistaa edelleen johtavaa asemaamme pyyhintätuotteissa ja erityiseti tässä markkinasegmentissä. Se myös lisää patentoimaamme HYDRASPUN®-teknologiaan pohjautuvien tuotteiden tuotantokapasiteettia”, Jean-Marie Becker, Suomisen Kuitukankaat-liiketoimintayksikön johtaja, toteaa.
 
”Investointi on selkeä osoitus sitoutumisestamme pyyhintätuotteiden markkinaan ja tukee strategiaamme, jonka mukaan kasvatamme korkeamman lisäarvon tuotteiden osuutta Suomisen tuotevalikoimassa”, Nina Kopola, Suominen Oyj:n toimitusjohtaja, lisää.

 

Investointi laajentaa Suomisen patentoidun Hydraspun® -tuotteen tuotantokapasiteettia. Hydraspun® Dispersible -tuote hajoaa täysin viemäriverkostossa, ja sen hajoavuuteen liittyvät ominaisuudet vastaavat molempien toimialajärjestöjen, EDANAn ja INDAn, ohjeistuksia.

Wc:stä huuhdeltavien tuotteiden markkinat kasvavat monilla alueilla eri puolilla maailmaa. Suominen vastaa tällä investoinnilaan sekä nykyiseen että tulevaan kysyntään.


Lisätietoja:
Jean-Marie Becker, johtaja, Suominen Kuitukankaat, puh. +33 672 080 997
Nina Kopola, toimitusjohtaja, Suominen Oyj, puh.010 214 300


Suominen lyhyesti

Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita, kosteuspyyhkeitä ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiö työllistää noin 1200 työntekijää Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Sen liikevaihto vuonna 2012 oli 454,9 milj. euroa ja liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 13,7 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää:
www.suominen.fi

Jakelu:
Keskeiset tiedotusvälineet

www.suominen.fi

 

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 23.05.2024

KORJAUS: Suominen - omien osakkeiden luovutus