Reima Kerttula Suomisen Joustopakkaukset-liiketoiminta-alueen johtoon

Helsinki, Suomi, 2013-12-09 10:15 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj   Pörssitiedote   9.12.2013 klo 11.15

REIMA KERTTULA SUOMISEN JOUSTOPAKKAUKSET-LIIKETOIMINTA-ALUEEN JOHTOON


Reima Kerttula (DI) on nimitetty Suominen Oyj:n Joustopakkaukset-liiketoiminta-alueen johtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 1.1.2014 alkaen. Reima Kerttulalla on pitkä ja monipuolinen työura Metso-konsernissa ja sen edeltäjäyhtiöissä. Viimeksi hän toimi aiemmin Tamfeltina tunnetun Metso Fabrics Inc:n toimitusjohtajana. Kerttula raportoi tehtävässään Suominen Oyj:n toimitusjohtajalle Nina Kopolalle.

”Reima Kerttula on hyvin kokenut teollisen liiketoiminnan johtaja ja kehittäjä. Olen erittäin iloinen siitä, että saamme hänet joukkoomme nyt, kun Joustopakkausten tervehdyttämisohjelmassa alkaa uusi toimeenpanon vaihe”, Suominen Oyj:n toimitusjohtaja Nina Kopola sanoo.

Joustopakkaukset-liiketoiminnan johtajana joulukuusta 2012 toiminut Olli E. Juvonen siirtyy uusiin tehtäviin Suomisen ulkopuolelle.

”Olli E. Juvosen johdolla aloitettu liiketoiminnan tervehdyttämisohjelma on hyvässä vauhdissa. Joustopakkausten myynti on kehittynyt vuoden 2013 varsin positiivisesti ja liiketoimintastrategia on uudistettu. Haluan lämpimästi kiittää Ollia erinomaisesta panoksesta yhtiömme hyväksi”, Kopola toteaa.


Suominen Oyj
Nina Kopola, toimitusjohtajaLisätietoja:
Nina Kopola, puh. 010 214 300
Reima Kerttula, puh. 0400 648 458


Suominen lyhyesti

Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiö työllistää yli 1000 työntekijää Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Sen jatkuvien liiketoimintojen liikevaihto vuonna 2012 oli 410,4 milj. euroa ja jatkuvien liiketoimintojen liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 12,9 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää:
www.suominen.fi.

Suominen Joustopakkaukset kuuluu alansa johtaviin toimijoihin Pohjois- ja Keski-Euroopassa valitsemissaan asiakassegmenteissä: leipäpakkauksissa, pehmopapereiden kääreissä, kaupan kasseissa sekä erikoistuotteissa.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

www.suominen.fi

Reima Kerttula.jpg

Viimeisimmät uutiset

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 21.05.2024

Suominen - omien osakkeiden luovutus

Calendar of Events, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suomisen vuoden 2024 tammi-syyskuun osavuosikatsauksen julkistuspäivä muuttuu

Osavuosikatsaukset, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.05.2024

Suominen Oyj:n osavuosikatsaus 1.1.-31.3.2024: Kannattavuus paranee asteittain