SUOMINEN OYJ JATKAA TOIMINTOJENSA TEHOSTAMISTA

Tampere, Suomi, 2012-11-02 12:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj                                                      Pörssitiedote 2.11.2012 klo 13.30


Suominen Oyj jatkaa toimintojensa tehostamista

Suominen Oyj on päättänyt lopettaa polypropeeni-katkokuidun valmistuksen Suominen Kuitukankaat Oy:n tehtaalla Nakkilassa. Toimenpide on osa Suomisen laajempaa kannattavuuden parannusohjelmaa, jonka kokonaistavoitteena on liikevaihtoon suhteutettuna saavuttaa noin kahden prosentin kustannushyöty vuonna 2012. Suominen Oyj:n Kuitukangas-liiketoiminnan strategian kannalta oma polypropeeni-katkokuidun valmistus ei ole enää perusteltua, mistä syystä siitä on päätetty luopua. Suominen on neuvotellut pitkäaikaisen raaka-aineen hankintasopimuksen, jolla korvataan oma tuotanto.

Suominen Kuitukankaat Oy:n Nakkilan-tuotantolaitoksen kuidunvalmistuslinjat on päätetty sulkea vuoden 2012 loppuun mennessä. Toimenpiteellä ei ole vaikutusta aiemmin ilmoitettuihin Suominen Kuitukankaat Oy:n irtisanomisiin.

Tuotannon lopettaminen aiheuttaa arviolta vajaan 3 miljoonan euron alaskirjauksen Suominen Kuitukankaat Oy:n vuoden 2012 tulokseen. Alaskirjauksella ei ole kassavirtavaikutusta.


Helsingissä 2.11.2012


Suominen Oyj


Nina Kopola
Toimitusjohtaja

Lisätietoja antaa:
Nina Kopola, puh. 010 214 300


Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita, kosteuspyyhkeitä ja jousto-
pakkauksia, jotka menevät edelleen kuluttajien päivittäiseen käyttöön. Yhtiöllä on kaksi toimialaa: Pyyhintä ja Joustopakkaukset.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi


 

Viimeisimmät uutiset

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 30.11.2022

Suomisen toimitusjohtaja vaihtuu

Calendar of Events, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 13.09.2022

Suomisen taloudellinen tiedottaminen vuonna 2023