SUOMINEN OYJ JATKAA TOIMINTOJENSA TEHOSTAMISTA

Tampere, Suomi, 2012-11-02 12:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Suominen Oyj                                                      Pörssitiedote 2.11.2012 klo 13.30


Suominen Oyj jatkaa toimintojensa tehostamista

Suominen Oyj on päättänyt lopettaa polypropeeni-katkokuidun valmistuksen Suominen Kuitukankaat Oy:n tehtaalla Nakkilassa. Toimenpide on osa Suomisen laajempaa kannattavuuden parannusohjelmaa, jonka kokonaistavoitteena on liikevaihtoon suhteutettuna saavuttaa noin kahden prosentin kustannushyöty vuonna 2012. Suominen Oyj:n Kuitukangas-liiketoiminnan strategian kannalta oma polypropeeni-katkokuidun valmistus ei ole enää perusteltua, mistä syystä siitä on päätetty luopua. Suominen on neuvotellut pitkäaikaisen raaka-aineen hankintasopimuksen, jolla korvataan oma tuotanto.

Suominen Kuitukankaat Oy:n Nakkilan-tuotantolaitoksen kuidunvalmistuslinjat on päätetty sulkea vuoden 2012 loppuun mennessä. Toimenpiteellä ei ole vaikutusta aiemmin ilmoitettuihin Suominen Kuitukankaat Oy:n irtisanomisiin.

Tuotannon lopettaminen aiheuttaa arviolta vajaan 3 miljoonan euron alaskirjauksen Suominen Kuitukankaat Oy:n vuoden 2012 tulokseen. Alaskirjauksella ei ole kassavirtavaikutusta.


Helsingissä 2.11.2012


Suominen Oyj


Nina Kopola
Toimitusjohtaja

Lisätietoja antaa:
Nina Kopola, puh. 010 214 300


Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita, kosteuspyyhkeitä ja jousto-
pakkauksia, jotka menevät edelleen kuluttajien päivittäiseen käyttöön. Yhtiöllä on kaksi toimialaa: Pyyhintä ja Joustopakkaukset.

Jakelu:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.suominen.fi


 

Viimeisimmät uutiset

Annual Meetings & Shareholder Rights, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 6.02.2024

Kutsu Suominen Oyj:n varsinaiseen yhtiökokoukseen