Lastenhoito

Kuitukankaat lastenhoitopyyhkeisiin – helppoa puhtautta vauvojen ja taaperoiden vanhemmille

Kaikki vanhemmat haluavat lapsilleen parasta. Siksi Suominen kehittää korkealaatuisia kuitukankaita lastenhoitotarpeisiin.

Suomisen kuitukankaista valmistetut lastenhoitopyyhkeet ovat todellinen arjen helpottaja. Kuitukankaitamme käytetään esimerkiksi vauvojen ja taaperoiden hygieniapyyhkeisiin, vauvojen ihonhoitoon, imetystuotteisiin sekä syöttötuolien ja lelujen puhtaanapitoon. Käyttötarkoituksia on todella paljon.

Lastenhoitopyyhkeisiin käytettävät kuitukankaamme ovat miellyttävä ja iholle hellävarainen vaihtoehto, jonka kätevyyttä ja puhdistustehoa vanhemmat arvostavat. Käytämme korkealaatuisimpia raaka-aineita ja teemme niistä ainutlaatuista osaamistamme hyödyntäen kuitukankaita, joiden valtteja ovat pehmeys, imukyky, lujuus ja pintarakenne. Yksilöllinen pintarakenne, kuviointi ja malli antavat lopputuotteelle ainutlaatuista erottuvuutta. Kaikki nämä tuoteominaisuudet ovat saatavilla myös luontoystävällisistä ja uusiutuvista raaka-aineista valmistettuihin kuitukankaisiin, jotka ovat 100-prosenttisesti kompostoitavia ja biohajoavia.

Kuitukankaamme valmistetaan tuoteturvallisuuden ja huippulaadun takaamiseksi poikkeuksetta tiukimpien hygieniastandardien mukaisesti. 

Yhteyshenkilö

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@suominencorp.com

Category Manager, Personal Care, Americas

Jon Arendt

Category Manager, Personal Care, Europe

Marika Mäkilä