Yrityskulttuurimme – Suominen Way

Ihmiset luovat kulttuurin – Suomisella monenlaiset ihmiset tasavertaisina. Kansainvälinen yrityskulttuurimme nojaa kulttuurienväliseen vuorovaikutukseen ja kansallisten rajojen ylittämiseen. Väkeämme on helppo lähestyä, ja toimintatapamme on matalan hierarkian ansiosta ketterämpi kuin yleensä tämän kokoisissa yrityksissä.

Voimaantuminen, vastuunkanto ja intohimo ovat kulmakiviä yrityskulttuurissamme, johon usein viitataan nimellä Suominen Way, Suomisen tapa toimia.

Suominen innostaa työntekijöitä voimaantumaan, tarttumaan tilaisuuteen ja loistamaan työssään. Jokainen saa mahdollisuuden onnistua ja menestyä.

Uskomme, että ammattiylpeyteen luottaminen tuo parempia tuloksia kuin ylhäältäpäin paimentaminen.

 

Työntekijöihimme luotetaan, ja heitä rohkaistaan ottamaan vastuuta. Jokainen vastaa omasta työstään ja tuloksistaan. Arvostamme kokeilunhalua, uteliaisuutta ja avointa mieltä. Kokeilemme ideoita käytännössä – joskus paremmalla ja joskus heikommalla menestyksellä, mutta koskaan emme selittele. Sen sijaan tunnistamme virheet, korjaamme ne ripeästi, otamme opiksemme ja jatkamme eteenpäin.

Toimintaamme ohjaa Suomisen tarkoitus: luoda jatkuvasti parempia kuitukankaita ihmisille. Se osoittaa sitoutumisemme ja intohimomme tehdä parhaimpamme työssä. Menestys tulee intohimosta; se johtaa huipputuloksiin ja se erottaa väkemme muista.