Miksi valita Suominen?

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana. Se ei kuitenkaan ole yrityksemme olemassaolon tarkoitus. Toimintamme tarkoitus on parantaa ihmisten elämää. Siksi kehitymme jatkuvasti ja tutkimme, millaisia tuotteita kuluttajat ja ammattilaiset tarvitsevat puhtauden ja turvallisuuden varmistamiseen. pitääkseen ympäristönsä puhtaana ja turvallisena.

Teemme töitä helpomman arjen ja paremman hygienian eteen ja autamme pelastamaan ihmishenkiä sairaaloissa. Kaiken tämän perusta on osaamisemme, joka erottaa meidät muista pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin ja terveydenhuollon tarpeisiin käytettävien kuitukankaiden valmistajista.

Meitä innostaa mahdollisuus parantaa ihmisten elämää. Entä sinua?

Neljä syytä valita Suominen

 

1. Olemme aidosti kansainvälinen yritys – mutta harkitusti

Suomisella on toimintaa Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja Euroopassa, ja kuitukankaitamme myydään kaikkialla maailmassa. Päämäärätön toiminta siellä ja täällä ei kuitenkaan kuulu tyyliimme. Harkitsemme huolellisesti, missä ja keiden kanssa toimimme.

Suomisen yrityskulttuurissa kansainvälisyys on arkipäiväistä. Meille globaalit toimintatavat ja avoin vuorovaikutus ovat olennaisempia kuin kansalliset rajat.

2. Kulttuurimme on tasa-arvoinen ja hierarkia matala

Suominen on turvallinen ja reilu työpaikka. Tuemme henkilöstön monimuotoisuutta ja tarjoamme kaikille tasavertaiset mahdollisuudet riippumatta sukupuolesta, etnisestä taustasta, iästä tai muista työn kannalta epäolennaisista asioista. Palkkaus ja edut perustuvat kunkin omaan työpanokseen ja suorituksiin, eivät henkilökohtaisiin ominaisuuksiin.

Suomisella on matala hierarkia – ja pidämme siitä kiinni.

Suomisella arvostetaan aitoutta. Kartamme toimistopolitikointia ja henkilöpalvontaa. Haluamme, että väkemme kehittyy ja menestyy huippuammattilaisina, mutta ei kuitenkaan työtovereiden hyvinvoinnin tai yrityksen intressien kustannuksella.

3. Pääset työskentelemään maailman tunnetuimpien brändien parissa

Ihmiset eivät ehkä tunne Suomista, mutta kuitukankaistamme valmistetut lopputuotteet kyllä tunnetaan, samoin brändit, joiden kanssa teemme yhteistyötä.

Noin 26 % Suomisen liikevaihdosta tulee Fortune 500 -yrityksiltä. Toisin sanoen Suomisella saat hyvät mahdollisuudet päästä tekemään töitä esimerkiksi maailman tunnetuimpien kuluttajabrändien kanssa.

4. Suominen on pörssilistattu yhtiö

Suominen on ”suuri pienyritys”, jonka osake noteerataan Nasdaq Helsingin pörssissä. Meitä on vain vähän yli 600, mutta saamme aikaan lähes puolen miljardin euron vuosittaisen liikevaihdon. Toisin sanoen jokaisella työntekijällä on väliä Suomisella ja jokainen voi tuntea olevansa tärkeä.

Olemme yhdistäneet pienen ja suuren yrityksen edut tavalla, joka on tehnyt Suomisesta maailmanlaajuisesti johtavan kuitukangasvalmistajan.