Tuotannon ja logistiikan työntekijöitä, kesätyö, Nakkila

Haemme yli 18-vuotiaita reippaita, huolellisia ja ahkeria henkilöitä määräaikaisiin työsuhteisiin Suominen Kuitukankaat Oy:n tuotannon sekä logistiikan tehtäviin Nakkilaan.

Toimintamme on prosessiteollisuutta ja työympäristöämme leimaa turvallisuus ja puhtaus. Tehtaamme on pitkälle automatisoitu eikä työ ole fyysisesti rasittavaa. Tuotannon kesätyöntekijöiden tehtäviin kuuluu muun muassa prosessin valvonta ja säätö, laatuluokittelu sekä lopputuotteiden käsittely. 

 

Tuotannon työntekijät 

Työ on vuorotyötä ja määräaikainen työsuhde kestää elokuun 2021 loppuun. Osalla kesätyöt alkavat toukokuun alussa ja osalla viimeistään kesäkuun alussa. Tuotannon työntekijöiden työvuorojen pituus on 12 tuntia päivässä neljän päivän ajan (kaksi aamuvuoroa kello 06:00-18:00 ja sitten kaksi yövuoroa kello 18:00 - 06:00), jonka jälkeen on kuusi päivää vapaata. Vuorojärjestelmä on työntekijöidemme keskuudessa erittäin pidetty.

 

Logistiikan työntekijä

Logistiikkaan haemme yhtä kesätyöntekijää ja työtehtävät koostuvat erilaisista saapuvan ja lähtevän tavaran varastointi- ja lastaustehtävistä. Tuotteistamme noin 95 % lähtee vientiin ja kuormat lastataan trukeilla pääasiassa kontteihin ja trailereihin. Logistiikassa töitä tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Aamuvuoroviikot tarkoittavat töitä kello 06:00-14:00 ja iltavuoroviikot töitä kello 14:00-20:00.  

 

Edellytykset

  • Prosessinhoitajan koulutus
  • Aiempi työkokemus tuotannon parista
  • Työturvallisuus- ja trukkikortti ovat eduksi
  • Nopea oppimiskyky ja laadukas työote

Kaikkien tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne. Tarjoamme työn mukavassa porukassa ja koulutuksen tehtävään.


Haastatteluja pidetään jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti!

 

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 3.3.2021. Ilmoita hakemuksessasi haetko tuotannon vai logistiikan tehtäviin. Hae työtä täältä: linkki. 

Huomaathan, että huomioimme vain hakemukset, joissa hakulomakkeen kaikki kohdat on täytetty huolellisesti. Toivomme myös kuulevamme millaisia odotuksia sinulla on kesätyötehtävistä Suomisella.

 

Lisätietoja

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa Päivi Nieminen, Senior Specialist, HR torstaina 11.2. kello 10:00 – 11:00 ja torstaina 25.2. kello 14:00 – 15:00 puhelinnumerosta 050 486 8824.

 

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suominen on pyyhintätuotteisiin käytettävien kuitukankaiden maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Suomisella on yli 650 työntekijää Euroopassa ja Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä.