Hae työpaikkaa

Suominen etsii jatkuvasti parhaita osaajia ja tarjoamme työpaikkoja myös vastavalmistuneille.

Henkilöstön valinnassa meille tärkeimpiä kriteerejä ovat henkilön soveltuvuus avoimena olevaan paikkaan ja tiimiin, osaaminen, persoona, motivaatio sekä halu kehittyä. Meille on tärkeää, että oikea tekijä ja tehtävä kohtaavat.

 

(Rekisteriseloste: Työnhakijarekisteri)

Avoimet työpaikat

 

Manager, Demand Management, Europe

Location: Alicante (Spain), Mozzate (Italy) or Nakkila (Finland)
Are you passionate about working within sales and business intelligence to understand sales forecast, opportunities pipeline, customer plans and other demand input? Are you accurate and have attention to details? Do you have good communication skills and do you enjoy working within international team. Then you may be our new Manager, Demand Management, Europe. 

Read more and apply

 

Manager, Finance & Accounting

Paikka: Nakkila, Suomi
Tehtävässä vastaat Suominen Kuitukankaat Oy:n Nakkilan toimipisteen ja tehtaan taloudellisesta menestyksestä yhteistyössä eri taustoista tulevien osaajien kanssa. Teet tiivistä yhteistyötä tehtaanjohtajan sekä liiketoiminnoista ja logistiikasta vastaavien henkilöiden kanssa. Oletko sinä etsimämme talousosaaja? 

Lue lisää ja hae paikkaa

Avoin hakemus

 

Mikäli sinun osaamisalueellasi ei ole tällä hetkellä avointa työpaikkaa, kannattaa silti hakea ja lähettää avoin hakemus. Avoimen hakemuksen lähettäjällä on etulyöntiasema, kun uusien osaajien tarve tulee meille ajankohtaiseksi. Käymme uuden työpaikan avautuessa läpi aina ensin avoimet hakemukset.

Avoimet hakemukset ovat käytettävissämme kuusi kuukautta, jonka jälkeen ne poistuvat järjestelmästämme automaattisesti.

Lähetä avoin hakemus.

Opiskelijat ja vastavalmistuneet

 

Suominen tarjoaa opiskelijoille ja vastavalmistuneille paikkoja esimerkiksi tuotannossa, logistiikassa, tuotekehityksessä ja taloushallinnossa.

Mikäli olet kiinnostunut Suomisen tarjoamista mahdollisuuksista, lähetä avoin hakemus.