Hae työpaikkaa

Suominen etsii jatkuvasti parhaita osaajia. Emme piittaa sukupuolestasi tai etnisestä taustastasi. Meille ovat tärkeitä ainoastaan asenne, osaaminen ja meriitit.

Jos luulet, ettei kyvyilläsi ole käyttöä Suomiselle, mieti uudestaan ja heitä ennakkoluulot yli laidan – niin mekin teemme.

Emme saavuta Suomisen visiota muuttaa ihmisten käsitys kuitukankaista olemalla tavallinen teollisuusyritys ja tekemällä samaa kuin muut.

 

Sen sijaan haluamme olla alan edelläkävijöitä ja etsiä mahdollisuuksia sieltä, missä muut eivät niitä vielä näe. Samoja periaatteita Suominen noudattaa rekrytoinneissaan: emme etsi pelkästään ydintoimintoihimme, kuten esimerkiksi prosessi- ja materiaalitekniikkaan liittyvää osaamista vaan palkkaamme myös ammattilaisia, joiden osaamista kuitukangasteollisuus harvemmin hyödyntää. Tällaisia ovat esimerkiksi kulutustavara-alan asiantuntijat sekä kysynnän ja toimitusketjun modernin hallinnan osaajat.

Lähetä avoin hakemus – saatamme hyvinkin löytää yhteistä keskusteltavaa.

Olenko pätevä? Sovinko tiimiin? Tällaisia kysymyksiä työtä hakevat ihmiset yleensä pohtivat. Meillä vastaus on: Otetaan yhdessä selvää. Työsuhde syntyy kun sopiva tehtävä ja tekijä löytävät toisensa. Hakemuksen lähettäminen kannattaa joka tapauksessa aina.

 

(Rekisteriseloste: Työnhakijarekisteri)

Avoimet työpaikat

 

Vuoromestari /Production Team Leader

Haemme aktiivista, huolellista ja systemaattisen työskentelytavan omaavaa henkilöä vuoromestariksi Suominen Kuitukankaat Oy:n Nakkilan tehtaaseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa.

Toimintamme on prosessiteollisuutta ja työympäristöämme leimaa turvallisuus ja puhtaus. Tehtaamme on pitkälle automatisoitu.


Vuoromestari vastaa oman vuoronsa osalta tuotannon laadullisten ja määrällisten tavoitteiden täyttymisestä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa tuotannon vuoroesimiehenä toimiminen, tuotantotilanteiden seuranta, ongelmanratkaisut ja koeajojen järjestelyt. Molemminpuolisen tiedonkulun varmistaminen koko tuotanto-organisaatiossa on yksi vuoromestarin keskeisimpiä tehtäviä.

Työ on vuorotyötä. 

Hakijalta odotetaan prosessitekniikan koulutusta ja kokemusta erilaisista prosessiteollisuuden tehtävistä. Tehtävän hoitaminen edellyttää esimiestaitoja.  Toivomme hakijalta nopeaa oppimiskykyä, tarkkaa ja laadukasta työotetta.  Työturvallisuus- ja trukkikortti ovat eduksi.

Tarjoamme työn mukavassa porukassa ja perehdytyksen tehtävään. Lähetä hakemuksesi viimeistään

10.7.2019 mennessä täältä.

Mahdollisiin kysymyksiin vastaa tehdaspäällikkö Piia Tiainen, 050 385 6206 perjantaina 28.6. klo 12–13 sekä maanantaina 8.7. kello 12–13.

 

Suominen lyhyesti
Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on yli 650 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2018 oli 431,1 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

 

 

Avoin hakemus

 

Etsimme jatkuvasti parhaita osaajia – riippumatta iästä, etnisestä taustasta, sukupuolesta tai muista työn kannalta epäolennaisista asioista.

Suominen palkkaa jatkuvasti uusia ihmisiä esimerkiksi tuotekehitykseen, myyntiin, tuotantoon, taloushallintoon ja markkinointiin, mutta kaikki avoimet paikat eivät tule julkiseen hakuun. Avoimen hakemuksen lähettäjillä on siksi etulyöntiasema, kun uusien osaajien tarve tulee meille ajankohtaiseksi. Pidämme avoimet hakemukset tallessa kuusi kuukautta, ja uuden työpaikan avautuessa käymme ensin läpi avoimet hakemukset.

Kannattaa lähettää avoin hakemus.

Opiskelijat ja vastavalmistuneet

 

Suominen tarjoaa aika ajoin opiskelijoille ja vastavalmistuneille paikkoja esimerkiksi tuotekehityksessä, logistiikassa, tuotannossa ja taloushallinnossa. Olemme aina kiinnostuneita kunnianhimoisista ja lahjakkaista ihmisistä riippumatta opiskelualasta tai suuntautumisesta.

Jos olet kiinnostunut Suomisen opiskelijoille ja vastavalmistuneille tarjoamista mahdollisuuksista, lähetä avoin hakemus.