Hae työpaikkaa

Suominen etsii jatkuvasti parhaita osaajia. Emme piittaa sukupuolestasi tai etnisestä taustastasi. Meille ovat tärkeitä ainoastaan asenne, osaaminen ja meriitit.

Jos luulet, ettei kyvyilläsi ole käyttöä Suomiselle, mieti uudestaan ja heitä ennakkoluulot yli laidan – niin mekin teemme.

Haluamme olla alan edelläkävijöitä ja etsiä mahdollisuuksia sieltä, missä muut eivät niitä vielä näe. Samoja periaatteita Suominen noudattaa rekrytoinneissaan: emme etsi pelkästään ydintoimintoihimme, kuten esimerkiksi prosessi- ja materiaalitekniikkaan liittyvää osaamista vaan palkkaamme myös ammattilaisia, joiden osaamista kuitukangasteollisuus harvemmin hyödyntää. Tällaisia ovat esimerkiksi kulutustavara-alan asiantuntijat sekä kysynnän ja toimitusketjun modernin hallinnan osaajat.

Lähetä avoin hakemus – saatamme hyvinkin löytää yhteistä keskusteltavaa.

Olenko pätevä? Sovinko tiimiin? Tällaisia kysymyksiä työtä hakevat ihmiset yleensä pohtivat. Meillä vastaus on: Otetaan yhdessä selvää. Työsuhde syntyy kun sopiva tehtävä ja tekijä löytävät toisensa. Hakemuksen lähettäminen kannattaa joka tapauksessa aina.

 

(Rekisteriseloste: Työnhakijarekisteri)

Avoimet työpaikat

 

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta voit lähettää avoimen hakemuksen. 

Avoin hakemus

 

Etsimme jatkuvasti parhaita osaajia – riippumatta iästä, etnisestä taustasta, sukupuolesta tai muista työn kannalta epäolennaisista asioista.

Suominen palkkaa jatkuvasti uusia ihmisiä esimerkiksi tuotekehitykseen, myyntiin, tuotantoon, taloushallintoon ja markkinointiin, mutta kaikki avoimet paikat eivät tule julkiseen hakuun. Avoimen hakemuksen lähettäjillä on siksi etulyöntiasema, kun uusien osaajien tarve tulee meille ajankohtaiseksi. Pidämme avoimet hakemukset tallessa kuusi kuukautta, ja uuden työpaikan avautuessa käymme ensin läpi avoimet hakemukset.

Kannattaa lähettää avoin hakemus.

Opiskelijat ja vastavalmistuneet

 

Suominen tarjoaa aika ajoin opiskelijoille ja vastavalmistuneille paikkoja esimerkiksi tuotekehityksessä, logistiikassa, tuotannossa ja taloushallinnossa. Olemme aina kiinnostuneita kunnianhimoisista ja lahjakkaista ihmisistä riippumatta opiskelualasta tai suuntautumisesta.

Jos olet kiinnostunut Suomisen opiskelijoille ja vastavalmistuneille tarjoamista mahdollisuuksista, lähetä avoin hakemus.