Kodinhoito

Oma pyyhe kodin kaikille pinnoille

Jokainen haluaa puhtaan ja siistin kodin. Yksi avain mahdollisimman vaivattomaan ja helppoon siivoukseen on monipuoliset pyyhintätuotteet. Hyviä ratkaisuja löytyy niin pölyjen ja lian pyyhintään, hankaamiseen kuin kiillotukseen, olipa pyyhittävä pintamateriaali mikä tahansa.

Kuluttaja toivoo kodinhoitopyyhkeeltä tehoa ja hyvää hinta-laatusuhdetta. Käyttöön kaivataan nopeita ja helppoja tuotteita, jotka varjelevat koko perheen terveyttä. Haemme ratkaisuja näihin tarpeisiin omilla innovaatioillamme sekä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Suomisen kuitukangastuotteet vastaavat kattavasti kotitalouksien tarpeisiin, myös kompostoitavuutensa ja wc:stä huuhdeltavuutensa suhteen. Imukykyiset kuitukankaat ovat keskeinen osa kaikkia korkealaatuisia märkä- ja kuivapyyhkeitä. Samoin niitä käytetään staattisen sähkön avulla toimiviin lattiapyyhkeisiin ja pölyjen pyyhintään. Nukkaamattomat kuitukankaamme soveltuvat erinomaisesti myös desinfiointikäyttöön sekä lasipintojen ja peilien puhdistamiseen. Kaikkien pintojen pyyhintään on olemassa sopiva materiaali.

Yhteyshenkilö

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@suominencorp.com

Senior Manager, Category Management, Americas

Jon Arendt

Senior Manager, Category Management, Europe

Marika Mäkilä