Hygieniatuotteet

Hygieniatuotteita jotka eivät jätä pulaan

Olipa loppukäyttökohde mikä tahansa – naisten hygienia, inkontinenssituotteet tai lasten vaipat – kuluttajat haluavat hygieniatuotteiltaan käyttömukavuutta. He haluavat nauttia elämästä rennosti ilman pelkoa hygieniatuotteen pettämisestä.

Me tarjoamme kaikkiin tarpeisiin sopivat materiaalit tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Suomisella on tuotantolaitoksia kolmella mantereella ja tietämyksemme teknologian ja kuitujen – myös uusiutuvien – mahdollisuuksista kehittyvät jatkuvasti. Meillä on siis hyvät mahdollisuudet auttaa asiakkaitamme vahvistamaan omaa markkina-asemaansa kaikkialla maailmassa.

Suominen pyrkii aina tarjoamaan täydellistä mielenrauhaa niin asiakkailleen kuin kuluttajille.Pehmeät päällyskerros- ja pintamateriaalimme tuntuvat miellyttäviltä ihoa vasten ja antavat lopputuotteelle pehmeyttä ja hengittävyyttä. Sisäkerrostuotteemme on suunniteltu jakamaan nesteet, jotka imeytyvät tehokkaasti ydinmateriaaleiksi tarkoitettuihin tuotteisiimme. Standardoidut tuotteemme valmistetaan korkealuokkaisissa tuotantolaitoksissa, jotka täyttävät hygieniatuotteille asetettavat tiukat vaatimukset. 

Yhteyshenkilö

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@suominencorp.com

Senior Manager, Category Management, Europe

Marika Mäkilä