Sijoittajayhteydet

Emilia Peltola

viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja

p. 010 214 3082

emilia.peltola@suominencorp.com

 

Johdon tapaamispyynnöt voi osoittaa toimitusjohtajan assistentti Eeva Oinoselle, puhelin 010 214 3551, eeva.oinonen@suominencorp.com

Lisäksi meille voi lähettää kysymyksiä osoitteella communications@suominencorp.com.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: Twitter (suomeksi @SuominenOyj ja englanniksi @SuominenCorp) sekä LinkedIn.

Liputusilmoitukset

Osakkeenomistajia pyydetään toimittamaan liputusilmoitukset sähköpostilla osoitteeseen communications@suominencorp.com.

Sijoittajaviestinnän periaatteita

Suomisen sijoittajaviestinnän tehtävänä on välittää markkinoille luotettavaa, riittävää ja ajantasaista tietoa yhtiön osakkeen arvonmäärityksen perustaksi. Sijoittajaviestinnässään Suominen noudattaa tasapuolisuuden periaatetta.

Yhtiö järjestää sijoittajatapaamisia säännöllisesti taloudellisten katsausten julkistamisen yhteydessä. Sijoittajia tavataan lisäksi yhtiön ja muiden tahojen järjestämissä sijoittajatilaisuuksissa.

Suomisen ns. hiljainen jakso alkaa 30 päivää ennen osavuosikatsauksen tai tilinpäätöstiedotteen julkistamista ja päättyy niiden julkistamiseen. Hiljaisella jaksolla ei järjestetä sijoittajatapaamisia eikä kommentoida konsernin tulosta ja kehitystä.

Pörssitiedotteet julkaistaan suomeksi ja englanniksi ja ne toimitetaan samanaikaisesti pörssille sekä keskeisille tiedotusvälineille. Yhtiö julkaisee tiedotteet ilman aiheetonta viivytystä myös verkkosivuillaan.

 

Lue lisää: Suomisen tiedonantopolitiikka

 

Tilaa tiedotteemme