← Takaisin

Uusi We Love Wipes -sivusto julkaistu

Suomisen digitaalinen We Love Wipes -kuluttajadialogi on uudistanut verkkosivunsa www.welovewipes.com. Uudistus toteutettiin We Love Wipes -yhteisöltä saadun palautteen perusteella ja eron vanhaan sivustoon huomaa erityisesti mobiilikäytössä. Artikkeleiden ja tietojen löytäminen sivustolta on nyt entistä helpompaa. Myös blogin arkisto on aiempaa selkeämpi, jotta käyttäjät voivat palata aina halutessaan Suomisen asiantuntijoiden ja muiden bloggareiden aiempiin kirjoituksiin.

We Love Wipesin tarkoitus on lisätä kuluttajien tietoisuutta kuitukankaisista pyyhintätuotteista. Ohjelma jakaa viihteellisellä tavalla puolueetonta ja kuluttajabrändeistä riippumatonta tietoa erilaisista pyyhintätuotteista sekä niiden käyttökohteista ja ominaisuuksista. We Love Wipesin ansiosta Suominen on saanut runsaasti tietoa suoraan kuluttajilta heidän kuitukankaiden käytöstään ja heidän tarpeistaan digitaalisen vuorovaikutuksen kautta.

 

 

Kahden viime vuoden aikana We Love Wipes -tiimi ja Suomisen asiantuntijat ovat viihdyttäneet ja opastaneet digitaalista yhteisöä yli 500 kuitukankaisten tuotteiden käyttöön liittyvällä vinkillä ja artikkelilla. Kaiken kaikkiaan We Love Wipes -sisällöt ovat tavoittaneet 7,7 miljoonaa ihmistä eri sosiaalisen median kanavissa ja verkkosivuilla. Tällä hetkellä digitaaliseen yhteisöön kuuluu yli 25 000 seuraajaa ja osallistujaa.

Upouuden verkkosivun kunniaksi We Love Wipes polkaisi käyntiin kilpailun parhaiden pyyhintätuotteisiin liittyvien tarinoiden löytämiseksi. Kaikki tarinan lähettäneet osallistuvat arvontaan ja parhaista tarinoista tehdään lyhyitä videoita. Tarinasi voi siis olla uusi sensaatio sosiaalisessa mediassa.

Lue lisää

www.welovewipes.com

Read more about Suominen’s strategy.

 

We Love Wipes Facebookissa

We Love Wipes Twitterissä

We Love Wipes Google+:ssa

We Love Wipes Pinterestissä