← Takaisin

Suomiselle Rockline Partnership Recognition -tunnustuspalkinto

Rockline Industries UK on myöntänyt Suomiselle "Rockline Partnership Recognition” -tunnustuksen erinomaisesta kumppanuudesta viimeisen vuoden aikana.

"Vaikka palkinnon perusteena on toimintamme Euroopan markkinoilla kokonaisuudessaan, asiakkaamme painotti erityisesti tiettyjä osa-alueita palkittavia kumppaneita valitessaan”, kertoo Mikko Pirkola, Suomisen Convenience-liiketoiminta-alueen myyntipäällikkö.

“Rockline korosti valintakriteereissään hyviä arvosanoja tavarantoimittajien yleisen suoritustason arvioinneissa, läpäistyjä vastuullisuus- ja ETI-selvityksiä sekä innovaatioihin ja kustannustehokkuuteen liittyvien uusien ideoiden lukumäärää viimeisen vuoden aikana. Lisäksi he palkitsivat sellaisia toimittajia, joilla ei ole ollut arviointikauden aikana lainkaan laatuun tai palvelutasoon liittyviä vakavampia ongelmia”, Mikko Pirkola jatkaa.

Rockline Industries UK palkitsi kaikkiaan kahdeksan kumppaniaan eri toimialoilta viime viikolla järjestetyssä tilaisuudessa. ”Oli ilo ja kunnia edustaa sekä Suomista että mahtavia kollegoitani tässä tilaisuudessa.”


Mikko Pirkola kuvassa keskellä Rockline Industries UK:n ostojohtaja Bill Goodallin ja laatupäällikkö Trish  Preedyn kanssa.