← Takaisin

Suomiselle kuitukangasalan innovaatiopalkinto

Suomiselle on myönnetty RISE® Durable Product -palkinto FIBRELLA® Lite -kuitukankaasta, joka on tarkoitettu käytettäväksi imukykyisissä hygieniatuotteissa. Palkinto jaettiin tunnustuksena innovaatiosta kaupallisten, kestävien kuitukangastuotteiden saralla. Voittaja julkistettiin Research, Innovation & Science for Engineered Fabrics -konferenssissa 28.1.2016.

Kilpailun ehdokasasettelusta vastanneen toimialajärjestö INDA:n perusteluiden mukaan FIBRELLA® Lite on esimerkki innovatiivisesta teknologiasovelluksesta, joka mahdollistaa kestävyyden, pehmeyden ja keveyden yhdistämisen kuitukankaassa. Perinteisesti kaikkia näitä ominaisuuksia ei ole voinut sovittaa yhteen tuotteeseen. FIBRELLA® Lite -kuitukangas vastaa keveyteen, joustavuuteen, lujuuteen ja venymiseen liittyviin tiukkoihin vaatimuksiin, joita vaippa- ja inkontinenssituotteiden valmistajat edellyttävät laminoitavilta kuitukankailta.

”Suominen on otettu tästä arvostetusta palkinnosta. FIBRELLA® Lite on vesineulausteknologialla valmistettu tuote, joka vastaa tämän päivän vaativien asiakkaiden tarpeisiin pehmeydellään, kestävyydellään ja venyvyydellään”, kertoo Suomisen Care-liiketoiminta-alueen johtaja Lynda A. Kelly.

”Suomisen pitkä historia kuitukankaiden valmistuksen erityisprosesseista, kuten esimerkiksi lämpösidonnasta, kuidunvalmistuksesta ja vesineulausteknologiasta antaa vankan pohjan FIBRELLA® Liten kaltaisen monimutkaisen tuotteen luomiseen. Tällä kevyellä ja täysin lämpömuovattavista kuiduista valmistetulla tuotteella laajennamme alan käsitystä siitä, mitä perinteisen vesineulausteknologian avulla voidaan tehdä.”

”Kiitämme INDAa, RISE® -komiteaa ja konferenssin osallistujia tästä tunnustuksesta”, Lynda A. Kelly jatkaa.

Lisätietoja FIBRELLA® Lite -tuotteesta

Marjo Kuisma, tuotepäällikkö, puh. 050 385 6532, marjo.kuisma@suominencorp.com