← Takaisin

Suominen vahvistaa tuotekehitystään

Suominen Oyj vahvistaa globaalia Tutkimus ja kehitys -tiimiään nimittämällä kolme uutta tuotekehitysinsinööriä (Product Development Engineer). Nimitykset tukevat Suomisen strategiaa, joka keskittyy kasvuun ja tuotejohtajuuteen. Yhtiön strategia tähtää Markkinalähtöinen tuotejohtaja -vision saavuttamiseen.

Johanna Siren (DI, kuitu- ja tekstiilitekniikka) on nimitetty tehtävään Product Development Engineer 10.8.2015 alkaen. Hän on valmistunut Tampereen teknillisestä yliopistosta pääaineenaan kuitutekniikka ja sivuaineenaan kudosteknologia. Johanna Sirenin työpiste sijaitsee Nakkilassa.

Avinav Nandgaonkar (Ph.D., Fiber and Polymer Science) on nimitetty tehtävään Product Development Engineer 19.8.2015 alkaen. Hän on valmistunut North Carolina State Universitystä ja hän on työskennellyt aiemmin useissa eri tutkimustehtävissä alallaan. Avinav Nandgaonkarin työpiste sijaitsee Windsor Locksissa, Yhdysvalloissa.

Nasim Farahbakhsh (Ph.D., Fiber and Polymer Science) on nimitetty tehtävään Product Development Engineer 15.9.2015 alkaen. Hän on valmistunut North Carolina State Universitystä, jossa hän työskentelee parhaillaan tutkimusapulaisena. Nasim Farahbakhshin työpiste sijaitsee Windsor Locksissa, Yhdysvalloissa.

Lisätietoja:
Margareta Huldén
tutkimus- ja kehitysjohtaja
p. +358 50 385 6549, margareta.hulden@suominencorp.com