← Takaisin

Suominen Oyj:n ja Naisten Pankin yhteistyö jatkuu

Kuitukangasvalmistaja Suominen Oyj:n ja Naisten Pankin viime vuonna alkanut yhteistyö jatkuu myös vuonna 2018. Suominen Oyj on Naisten Pankin ensimmäinen yhteistyöyritys, jonka hankelahjoitus jatkuu pidempään kuin yhden vuoden.

Suominen Oyj:n tämän vuoden kummihanke on kolmivuotinen Cooperation for Women’s Economic Development (CWED II), joka on jatkoa edelliselle, vuonna 2017 päättyneelle hankkeelle.

Uuden hankkeen budjetti on 750 000 euroa, ja hyödynsaajia arvioidaan olevan noin 9000. Uusi hanke perustuu päättyneen hankkeen oppeihin, ja tavoitteena on tukea naisten taloudellista ja sosiaalista voimaantumista vahvistamalla jo perustettuja 17 osuuskuntaa.

”Naisten Pankin tekemä työ tähtää naisten taloudellisen aseman parantamiseen kehitysmaissa hyvin käytännönläheisin keinoin. Tasavertaisten mahdollisuuksien luominen on osa Suomisen vastuullisuusagendaa ja yhteistyö Naisten Pankin kanssa antaa meille mahdollisuuden toteuttaa tätä omaa liiketoimintaamme laajemmassa mittakaavassa. Olemme hyvin tyytyväisiä, että voimme jatkaa erinomaisesti sujunutta yhteistyötämme Naisten Pankin kanssa tärkeän asian puolesta”, kertoo Suomisen viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Anu Heinonen.

Myös Naisten Pankissa ollaan iloisia yhteistyön jatkumisesta.

”Se on meille tärkeä osoitus siitä, että meihin luotetaan ja toimintamme läpinäkyvyyttä ja tuloksellisuutta arvostetaan”, toteaa Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja Reetta Meriläinen.

Lisätietoja

Anu Heinonen
Suomisen viestintä- ja vastuullisuusjohtaja
p. 040 723 6279
anu.heinonen@suominencorp.com

Reetta Meriläinen
Naisten Pankin ohjausryhmän puheenjohtaja
p. 0400 464 220
reetta.merilainen@naistenpankki.fi

 

Naisten Pankki on suomalainen vapaaehtoisverkosto, joka kerää lahjoituksia kehitysmaan naisten yrittäjyyden ja toimeentulon tukemiseksi kestävän kehityksen periaattein. Verkosto järjestää tapahtumia, tempauksia ja keräyksiä.