← Takaisin

Suominen nimetty ehdolle RISE Durable Product -palkinnon saajaksi

Kuitukangasalan toimialajärjestö INDA on nimennyt kolme ehdokasta arvostetun Research, Innovation & Science for Engineered Fabrics (RISE) Durable Product -palkinnon saajaksi. Palkinto jaetaan tunnustuksena innovaatiosta kaupallisten, kestävien kuitukangastuotteiden saralla. Suominen on ehdokkaiden joukossa yhdessä Groz-Beckertin ja ITW Dynatecin kanssa.

Ehdokkaana oleva Suomisen tuote on FIBRELLA® Lite. INDA:n ehdokkuusperusteluiden mukaan FIBRELLA® Lite on esimerkki innovatiivisesta teknologiasovelluksesta, joka mahdollistaa pehmeyden, kestävyyden ja keveyden yhdistämisen kuitukankaassa. Perinteisesti kaikkia näitä ominaisuuksia ei ole voinut sovittaa yhteen tuotteeseen. FIBRELLA® Lite -kuitukankaat vastaavat keveyteen, joustavuuteen, lujuuteen ja venymiseen liittyviin tiukkoihin vaatimuksiin, joita vaippa- ja inkontinenssituotteiden valmistajat edellyttävät laminoitavilta kuitukankailta.

Viidettä kertaa jaettavan palkinnon saaja julkistetaan INDA:n RISE-konferenssissa, joka järjestetään New Orleansissa, Yhdysvalloissa 25–28.1.2016.

Lue lisää INDA:n tiedotteesta.

Lisätietoja

Saara Söderberg, markkinointi- ja tuotehallintajohtaja, tel. +358 10 214 5233, saara.soderberg@suominencorp.com