← Takaisin

Suominen mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Suominen on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Tämän johdosta Suomisen Nakkilan-tehtaalla on tarjolla 11 kesätyöpaikkaa tulevana kesänä. Kampanjan järjestävät T-Media ja Taloudellinen tiedotustoimisto TAT.

Vastuullinen kesäduuni -kampanja kehittää nuoren työelämätaitoja ja luo positiivisen kuvan työelämästä sekä auttaa nuorta tienaamaan omaa rahaa. Suominen varmistaa tämän sitoutumalla kuuteen periaatteeseen:

  1. Hyvä hakijakokemus
  2. Mielekäs työ
  3. Perehdytys ja ohjaaminen
  4. Oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus
  5. Kohtuullinen palkka
  6. Kirjallinen työsopimus ja todistus

Suomiselle kampanjaan osallistuminen on osa laajempaa pyrkimystä tarjota tasavertaiset työmahdollisuudet kaikille ja tukea YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Kampanjaan osallistuminen liittyy kestävän kehityksen tavoitteeseen nro 8, Edistää kaikkia koskevaa kestävää talouskasvua, täyttä ja tuottavaa työllisyyttä sekä säällisiä työpaikkoja. Yksi sen alatavoitteista on vähentää merkittävästi niiden nuorten määrää, jotka eivät käy työssä tai opiskele. Lue lisää Suomisen yritysvastuuagendasta ja kestävän kehityksen tavoitteista.