← Takaisin

Suominen liittyy johtavaan yritysvastuuverkostoon FIBSiin

Suominen on liittynyt Suomen johtavaan yritysvastuuverkostoon FIBSiin. Vuonna 2000 perustettu FIBS tarjoaa tietoa uusista tavoista kehittää liiketoimintaa sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua ja vaihtaa käytännön kokemuksia niin eri toimialojen yritysten kuin muidenkin yhteiskunnallisten toimijoiden kanssa. FIBS järjestää erilaisia tapahtumia ja kehittämishankkeita ja julkaisee muun muassa tutkimuksia. Tällä hetkellä FIBSillä on lähes 300 jäsentä, joista valtaosa suuria yrityksiä.

Suominen viimeistelee parhaillaan vuosien 2017–2021 yritysvastuuagendaansa ja hakee FIBS-jäsenyydestä tukea agendan toimeenpanoon.

“FIBSiin liittyminen on luonteva askel Suomiselle, sillä haluamme oppia lisää yritysvastuusta sekä organisaationa että yksilöinä”, kertoo viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja Anu Heinonen, joka vastaa myös yritysvastuutyön johtamisesta Suomisella.

“Muutaman viime vuoden aikana olemme nähneet, miten vastuullisuuden kehittäminen on noussut entistäkin tärkeämmäksi asiaksi. Globaalit asiakkaamme tiedustelevat meiltä yhä useammin esimerkiksi Suomisen ympäristövaikutuksista ja ihmisoikeuksien turvaamisesta toimitusketjussamme.”