← Takaisin

Pirjo Patala nimitetty Project Portfolio Manageriksi

Pirjo Patala (DI) on nimitetty tehtävään Project Portfolio Manager, Convenience, Suomisen globaaliin tutkimus- ja tuotekehitysyksikköön 10.8.2015 alkaen.

Hänellä on laaja kokemus asiakaspalvelusta ja tutkimus- ja tuotekehityksestä sellu ja paperiteollisuudessa. Vuosina 2005–2015 Pirjo Patala toimi Mikkelin AMK:n kuitulaboratoriossa tutkimuspalveluiden johtajana. Viimeksi hän on työskennellyt Metso Paper Oy:n palveluksessa tehtävässä Global Product Manager. Lisäksi hän on toiminut useissa johtotason tehtävissä asiakaspalvelussa, myynnissä sekä tuotekehityksessä sellu- ja paperikoneita valmistavissa yhtiöissä (Ahlstrom ja Andritz). Patala on työskennellyt Suomen lisäksi Yhdysvalloissa, Saksassa ja Itävallassa.

Pirjo Patala työskentelee Suomisen Nakkilan-toimipisteessä ja raportoi tutkimus- ja kehitysjohtaja Margareta Huldénille.

"Toivotamme Pirjon lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme. Tutkimus- ja tuotekehitysosaamisen vahvistaminen on strategiassamme avainroolissa kun tavoittelemme markkinalähtöisen tuotejohtajan asemaa. Pirjon laaja-alaisesta kansainvälisestä johtajakokemuksesta on meille erittäin paljon hyötyä uuden tuotehallintajärjestelmämme implementoinnissa.”

Lisätietoja:

Margareta Huldén, p. 050 385 6549, margareta.hulden@suominencorp.com