← Takaisin

Nimityksiä Suomisen viestinnässä ja taloushallinnossa

FM Tommi Aho on nimitetty Suominen Oyj:n tiedottajaksi (Communications Officer) 9.2.2015 alkaen. Hänen laajaan työnkuvaansa kuuluu Suomisen sisäisen ja ulkoisen viestinnän kehittäminen, suunnittelu ja toteuttaminen. Hän on muun muassa vastuussa yhtiön verkkosivuista ja sisäisestä uutiskirjeestä.

Ennen siirtymistään Suomiselle Tommi Aho on työskennellyt vastaavissa tehtävissä Neste Oyj:ssä.  Hän työskentelee Suomisen pääkonttorissa Helsingissä ja raportoi viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja Anu Heinoselle.

KTM Sirpa Koskinen on nimitetty Suominen Oyj:n Group Controlleriksi 5.3.2015 alkaen. Sirpa Koskinen on kokenut talousalan ammattilainen, jolla on vahva kokemus useista globaaleista yhtiöistä.

Ennen siirtymistään Suomiselle Sirpa Koskinen toimi Group Financial Controllerina Sanitec Oyj:ssä. Aiemmin hän on toiminut Group Controllerina tai vastaavissa talousalan tehtävissä useissa eri pörssiyhtiöissä. Hän työskentelee Suomisen pääkonttorissa Helsingissä ja raportoi talousjohtaja Tapio Engströmille.