← Takaisin

Nimityksiä Suominen Oyj:ssä

Saara Söderberg (DI) on nimitetty Suominen Oyj:ssä markkinoinnista ja tuotehallinnasta vastaavaksi johtajaksi ja 1.1.2014 alkaen Suomisen laajennetun johtoryhmän jäseneksi. Ennen Suomiselle siirtymistään Söderberg on työskennellyt pitkään Pöyry-konsernissa kansainvälisissä tehtävissä, viimeksi Pöyry Management Consulting Oy:ssä Director, Global Practice Leader -tehtävässä ja yhtiön johtoryhmän jäsenenä. Söderberg raportoi Suominen Oyj:n toimitusjohtaja Nina Kopolalle.

Panu Sopanen (KTM) on nimitetty Suominen Oyj:ssä Vice President, Business Control -tehtävään. Sopanen vastaa vuoden 2014 alusta Suomisen uusien Convenience- ja Care-liiketoiminta-alueiden Business Control -toiminnosta. Aiemmin Sopanen on työskennellyt erilaisissa talousjohdon ja -hallinnon tehtävissä Ahlstrom-konsernissa Suomessa ja Italiassa sekä Metsä Groupissa. Sopanen raportoi uusien liiketoiminta-alueiden johtajille, Timo Hiekkarannalle ja Nina Kopolalle, sekä matriisissa talousjohtaja Tapio Engströmille.

Virpi Halonen on nimitetty Suominen Oyj:n sovelluspalvelupäälliköksi. Halosella on pitkä kokemus ICT-tehtävistä Ruokakesko Oy:llä, viimeksi System Manager, SAP järjestelmäkehitys -tehtävässä. Virpi Halonen raportoi Suomisen tietohallintojohtaja Timo Rautakorvelle.