← Takaisin

Kemiaa Keskustorilla Tampereen Tapahtumien yössä 4.8.

Kansainvälisen kemian vuoden Pirkanmaan paikallistapahtuma järjestetään Tapahtumien yön yhteydessä Tampereen Keskustorilla torstaina 4.8.2011. Ohjelmateltassa havainnollistetaan tutkimusten, aktiviteettien ja hauskojen esitysten avulla kemian osaamista, ulottuvuuksia ja vaikutuksia ihmisten arkeen ja hyvinvointiin.

Ohjelmassa mm: Miten vesi soi? Kemia tiedettä vai taikuutta? Miten säästää oikealla rengasvalinnalla polttoainetta? Kuinka koti pidetään puhtaana helpommin? Erilaisia kilpailuja ja salibandyjunioreiden ilmaveivejä

Lue lisää: Kemiaa Keskustorilla –esite (pdf) Kemiaa Keskustorilla –ohjelma (pdf) Vuosi 2011 on kansainvälinen kemian vuosi, jonka aikana tehdään tunnetuksi kemian merkitystä ja sen tarjoamia ratkaisuja osana hyvää elämää. Tavoitteena on erityisesti lisätä nuorten kiinnostusta kemiaa kohtaan. Vuotta juhlistetaan ympäri maailman monin tapahtumin, joissa esitellään kemian saavutuksia ja merkitystä hyvinvoinnillemme ja elinympäristöllemme. Muovituotteet ja -pakkaukset ovat tässä merkittävässä roolissa yhtenä kemiantuoteteollisuuden sektorina.

Suominen on mukana tukemassa teemavuotta pirkanmaalaisten kemian alan yritysten kanssa.

Lisätietoa teemavuodesta: www.kemia2011.fi