← Takaisin

Juan Carlos Esteve nimitetty päälliköksi Suomisen globaaliin Health, Safety, Environment and Quality -toimintoon

Suominen Oyj   Uutisia  4.6.2014
 
Suominen on vahvistanut työterveydestä ja -turvallisuudesta sekä ympäristö- ja laatuasioista vastaavaa toimintoaan ja nimittänyt Juan Carlos Esteven (Technical Industrial Engineering) tämän globaalin HSEQ-toiminnon päälliköksi. Aiemmin Esteve toimi  Suomisella Global Continuous Improvement Manager -tehtävässä ja vastsi myös laatuasioista yhtiön Alicanten tehtaalla Espanjassa. Juan Carlos Esteve raportoi tehtävässään Pohjois- ja Etelä-Amerikan tuotantolaitoksista vastaavalle johtajalle Larry L. Kinnille.
 
- Juan Carlos Esteven nimitys ajoittuu samoihin aikoihin Suomisen Behavior Based Safety -työturvallisuusohjelman käynnistämisen kanssa. Ohjelma on osoitus yhtiön sitoutumisesta työturvallisuuteen ja merkitsee myös kulttuurista muutosta kohti proaktiivisempaa ja ennakoivampaa työtapaa, Kinn toteaa.

Suominen lyhyesti

Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiöllä on yli 1 000 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2013 oli 433,1 milj. euroa ja raportoitu liikevoitto ennen kertaluonteisia eriä 18,3 milj. euroa (jatkuvat toiminnot). Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi