← Takaisin

AmerThermo-kassi taipuu moneksi – Suominen Joustopakkaukset valmisti Tampin vappupakkauksen

Tampereen teekkareiden Wappulehti Tamppi pakattiin tänä vuonna Suominen Joustopakkausten valmistamaan uudelleensuljettavaan AmerThermo™-pakkaukseen. Wappupussi-Tamppi julkaistiin 19.4. ja sen muoto mukaili suosittua Lauantai-makeispussia. Hauskan sisältönsä lisäksi pussi toimii myös kätevänä termopakkauksena, joka kestää käytössä ja pitää juomat kylmänä jatkossakin.

Suomisen valmistama AmerThermo™ on uudenlainen kassiratkaisu kylmien ja kuumien tuotteiden kuljettamiseen tai hetkelliseen säilyttämiseen. Kassi soveltuu erinomaisesti mm. pakastetuotteiden, jäätelöiden, kylmien tai kuumien juomien ja grillituotteiden kuljettamiseen. Tiiviin minigrip-tyyppisen suljennan ansiosta kassi on helppo avata ja sulkea yhä uudelleen.

Lisätietoja: Harri Virtanen, myyntipäällikkö, puh. 050 3855 621

Suominen Joustopakkaukset valmistaa muovikalvosta fleksopainettuja kuluttajapakkauksia teollisuuden ja kaupan käyttöön. Suominen on yksi Pohjois-Euroopan johtavista joustopakkausten valmistajista ja sillä on toimintaa Suomessa, Puolassa, Ruotsissa ja Venäjällä. Suominen Joustopakkaukset kuuluu Suominen Yhtymään, jonka liikevaihto vuonna 2010 oli noin 173 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä 900. www.suominen.fi