← Takaisin

Nimityksiä Pyyhkeet ja kuitukankaat -toimialalla

Suominen Pyyhkeet ja kuitukankaat –liiketoiminta-alueella on tehty nimityksiä Suominen Codi Wipesillä Hollannissa ja Suominen Kuitukankailla Suomessa.
Peter Kolster (45), Dr Ir., on nimitetty Suominen Codi Wipes –liiketoimintayksikön tehtaanjohtajaksi. Peter Kolster on aloittanut Suominen Codi Wipesillä vuodesta 2002. Hän on työskennellyt mm. tuotekehityspäällikkönä, ja tuotannosta vastaavana johtajana.

Olaf van Stempvoort (43) on nimitetty Suominen Codi Wipesin myyntijohtajaksi. Hän on aloittanut työnsä Suomisella 1987. Olaf on työskennellyt aiemmin mm. kaupan tuotemerkeistä vastaavana myyntipäällikkönä.

Henri Laitervo (34), M.BA and M.Sc.(Eng.), on nimitetty Suominen Codi Wipesin markkinointijohtajaksi. Henri on työskennellyt Suominen Kuitukankailla vuodesta 2000, jossa hän on ollut mm. tuotekehitysinsinööri, myyntipäällikkö ja myyntijohtaja.

Yllämainitut henkilöt ovat nimetty jäseniksi Suominen Codi Wipesin johtoryhmään ja he raportoivat suoraan Suominen Pyyhkeet ja kuitukankaat –toimialan johtaja Paul-Erik Toivolle.

Henrin siirtymisen johdosta Kuitukankaiden myyntipäälliköt Veera Prihti ja Marjo Kuisma, sekä markkinointivastaava Nina Toivola raportoivat Kuitukankaiden yksikönjohtaja Sakari Santa-Paavolalle.

Sakari Santa-Paavola raportoi Suominen Pyyhkeet ja kuitukankaat –toimialan johtaja Paul-Erik Toivolle.