← Takaisin

Muutos Suomisen Joustopakkaukset-liiketoiminnan johdossa

Olli E. Juvonen (dipl.ekon.) on nimitetty Suomisen Joustopakkaukset-liiketoiminnan johtajaksi sekä konsernin johtoryhmän jäseneksi 10.12.2012 alkaen. Hän raportoi tehtävässään Suominen Oyj:n toimitusjohtajalle Nina Kopolalle.
Suomisen Joustopakkaukset-liiketoiminnan johtajana vuodesta 2008 toiminut Mikko Pellinen jatkaa Suominen Oyj:ssä liiketoiminnan kehitysjohtajana.

”Joustopakkausliiketoimintamme kehityksessä on nyt alkamassa uusi vaihe, jonka läpivientiin tarvitaan erilaisia vahvuuksia. Olli E. Juvonen kuuluu Suomen kokeneimpiin yritystoiminnan kehittäjiin ja on ilo saada hänet joukkoomme. Haluan myös kiittää Mikko Pellistä ansiokkaasta työstä Joustopakkaukset-liiketoiminnan johdossa. Suomisen strategian toteuttamisen kannalta on tärkeää, että Mikon syvällinen liiketoiminnan tuntemus ja osaaminen jää yhtiöön”, toimitusjohtaja Nina Kopola sanoo.

”Olen innostunut saamastani tehtävästä Suomisen Joustopakkaukset-liiketoiminnan vetäjänä. Mittavia sopeutustoimia on jo tehty ja nyt on aika saada yksikkö reippaan kasvun tielle", Olli E. Juvonen toteaa.

Helsingissä 10.12.2012

Suominen Oyj

Nina Kopola Toimitusjohtaja

Lisätietoja antaa: Nina Kopola, puh. 010 214 300

Suominen toimittaa teollisuudelle ja kaupalle kuitukankaita, kosteuspyyhkeitä ja joustopakkauksia, joiden loppukäyttäjiä ovat kuluttajat eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja. Yhtiö työllistää noin 1200 työntekijää Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Sen tammi-syyskuun 2012 liikevaihto oli 345,9 milj. euroa ja liikevoitto 9,1 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan NASDAQ OMX:n Helsingin pörssissä. Lue lisää: www.suominen.fi

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki Oy Keskeiset tiedotusvälineet www.suominen.fi