← Takaisin

Muutoksia Suomisen Pyyhintä-toimialalla ja konsernin johtoryhmässä

Suomisen Pyyhintä-toimialaa johtaa tästä päivästä alkaen oman toimensa ohella toimitusjohtaja Petri Rolig. Toimialaan kuuluvien Codi Wipes- ja Kuitukankaat-yksiköiden johtajat raportoivat hänelle. Paul-Erik Toivon työsopimus on sovittu päättyväksi tästä päivästä alkaen.
Suomisen Nakkilassa sijaitsevan Kuitukankaat-yksikön johtajaksi on nimitetty DI, eMBA Juha Jokinen, 41, 3.12.2010 alkaen. Jokinen siirtyy yksikönjohtajaksi Suominen Kuitukankaiden myyntijohtajan tehtävistä. Hän on työskennellyt ennen Suomiselle tuloaan mm. Kemira GrowHow:lla ja Yaran Industrial-divisioonassa kansainvälisissä liiketoiminnan kehitystehtävissä.

Hollannissa sijaitsevan Codi Wipes -yksikön johtajana on toiminut MBA Erik van Deursen, 42, vuoden 2010 heinäkuusta alkaen. Aiemmin van Deursen työskenteli Codi Wipes -yksikön myyntijohtajana. Suomiselle van Deursen siirtyi panimoalalla toimivan AB-InBev:n yksikönjohtajan tehtävistä syyskuussa 2009.

Suomisen hallitus on päättänyt, että kumpikin Pyyhintä-toimialan yksikönjohtajista kuuluu Suomisen johtoryhmään. Suomisen johtoryhmän muodostavat täten 3.12.2010 alkaen toimitusjohtaja Petri Rolig, talousjohtaja Arto Kiiskinen, Joustopakkausten toimialajohtaja Mikko Pellinen, Codi Wipesin yksikönjohtaja Erik van Deursen sekä Kuitukankaiden yksikönjohtaja Juha Jokinen.

Tampereella 3.12.2010

SUOMINEN YHTYMÄ OYJ

Petri Rolig toimitusjohtaja

Lisätietoja antavat: toimitusjohtaja Petri Rolig, puh. 010 214 300

Suominen valmistaa korkealaatuisia joustopakkauksia, kosteuspyyhkeitä ja kuitukankaita teollisuuden ja kaupan käyttöön. Yhtiö on merkittävä toimija Euroopassa jokaisella liiketoiminta-alueellaan. Suomisen yksiköt sijaitsevat Suomessa, Puolassa, Hollannissa, Ruotsissa ja Venäjällä. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2009 noin 179 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä lähes 1000. Suominen on listattuna NASDAQ OMX Helsingissä. www.suominen.fi

Liitteet