Matkailu- ja catering-tuotteet

Kuitukankaat tuovat kodin mukavuudet tien päälle

Työn ja kodin lisäksi ihmisten elämään kuuluu nykyisin monenlaisia harrastuksia. Kansainvälistyvä yritysmaailma edellyttää monelta runsasta matkustamista työasioissa. Yhä useampi ihminen on siis jatkuvasti enemmän liikkeellä ja tarvitsee tuotteita, joita perinteisesti käyttäisimme kotona.

Kuitukankaista on apua kaikkialla, mihin elämä meidät vie. Pyyhintätuotteita tarvitaan niin retkellä, eläintarhassa kuin elokuvissa, lomamatkalla ja autoreissulla, jotta aktiivisen elämän sotkut saadaan siivottua ja koko perhe pysyy terveenä. Kuitukankaiden käyttökohteita tapaa kaikkialla. Ehkäpä ravintolan lautasliina, junan tai lentokoneen niskanojan suojaliina muistuttaa seuraavalla työmatkallasi, kuinka kuitukankaat auttavat huolehtimaan hygieniastasi.

Suomisen kuitukangastuotteet vastaavat kaikkiin näihin tarpeisiin ominaisuuksillaan, jotka soveltuvat ihanteellisesti pyyhintä- ja tarjoilutuotteisiin. Liikkuvan elämämme vaatimat monipuoliset tuoteominaisuudet, esimerkiksi antibakteerisuus, imukyky ja lujuus, ovat Suomisen ydinosaamista. Kehitämme jatkuvasti tuotteidemme ominaisuuksia kuluttajien tarpeiden muuttuessa eri puolilla maailmaa.

Lähetä sähköpostia

Product Manager, Workplace

Eileen Calder +44 141 429 6270